Proiectul autostrăzii suspendate a lui Oprescu a fost aprobat de CGMB. Oprescu: Până la sfârşitul mandatului, sper să mă plimb pe ea

Postat la 31 august 2012 51 afişări

Indicatorii tehnico-economici aferenţi studiului de fezabilitate pentru autostrada suspendată propusă de primarul general Sorin Oprescu au fost aprobaţi, joi, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), valoarea totală a investiţiei fiind estimată la peste 1,5 miliarde de euro.

Proiectul de hotărâre referitor la autostradă a fost aprobat cu 29 de voturi pentru şi 16 împotrivă. Valoarea estimată a investiţiei este de 6,83 miliarde lei, din care aproape 58 de milioane reprezintă cheltuieli pentru proiectare şi asistenţă tehnică.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oprescu,
cgmb,
autostrazi,
proiect,
infrastructura
/actualitate/proiectul-autostrazii-suspendate-a-lui-oprescu-a-fost-aprobat-de-cgmb-oprescu-pana-la-sfarsitul-mandatului-sper-sa-ma-plimb-pe-ea-10002086
10002086
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.