PROGRAMUL RABLA - ghid de utilizare pentru cei care vor să obţină prima de casare

Postat la 24 mai 2013 42 afişări

Proprietarii autovehiculelor mai vechi de zece ani vor putea să primească prima de casare de 6.500 de lei în Programul "Rabla 2013" după ce vor fi validaţi colectorii şi dealerii auto şi vor trebui să urmeze mai mulţi paşi şi să respectate o serie de termene pentru a beneficia de vouchere.

PROGRAMUL RABLA - ghid de utilizare pentru cei care vor să obţină prima de casare

 Programul "Rabla" se adresează persoanelor fizice cu domiciliul sau reşedinţa în România, care deţin în proprietate, indiferent de data dobândirii acestui drept, un autovehicul uzat mai vechi de 10 ani, înmatriculat pe numele lor sau moştenit, persoanelor juridice române care deţin un autovehicul uzat înmatriculat sau înregistrat în sistem propriu pe numele lor şi operatorilor economici fără personalitate juridică, cu sediul profesional în România, care deţin un autovehicul uzat înmatriculat pe numele lor.

O persoană fizică poate să obţină prima de casare a autovehiculului uzat sub forma unui tichet valoric de 6.500 de lei de la un colector validat şi să îl folosească pentru a achiziţiona cu reducere o maşină nouă de la un producător validat sau să îl cedeze unei alte persoane fizice care are domiciliul sau reşedinţa în România şi vrea să achiziţioneze un autovehicul nou.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/programul-rabla-ghid-de-utilizare-pentru-cei-care-vor-sa-obtina-prima-de-casare-10899141
10899141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.