Programul naţional de evaluare a sănătăţii populaţiei va fi reluat. Nicolăescu vrea să introducă şi programe de prevenţie secundară

Postat la 10 mai 2013 25 afişări

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat vineri că programul naţional de evaluare a stării de sănătate a populaţiei va fi reluat, dar deocamdată nu poate spune când şi sub ce formă.

Programul naţional de evaluare a sănătăţii populaţiei va fi reluat. Nicolăescu vrea să introducă şi programe de prevenţie secundară

 Nicolăescu a spus, după ce a prezentat rezultatele programului de evaluare a stării de sănătate a populaţiei, din 2007-2008, că acesta va fi reluat, pentru că s-a dovedit că valoarea lui creşte în timp.

"Vom relua acest program. E greu să vă spun acum când şi sub ce formă. Vom forma colective de lucru şi vom vedea când, cum şi sub ce formă vom relua", a declarat ministrul Sănătăţii.

Nicolăescu a adăugat că reluarea programului este cu atât mai importantă cu cât în anii 2007-2008 s-a întrerupt şi programul de bilanţ al cetăţenilor.

Ministrul a mai spus că vrea să introducă şi o serie de programe de prevenţie secundară, centrate în special pe populaţia tânără, în acest sens fiind deja iniţiate discuţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/programul-national-de-evaluare-a-sanatatii-populatiei-va-fi-reluat-nicolaescu-vrea-sa-introduca-si-programe-de-preventie-secundara-10870094
10870094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.