Programul după care se deschid listele de aşteptare pe platforma de vaccinare

Autor: Cosmin Pirv Postat la 15 martie 2021 56 afişări

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţii privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a anunţat luni dimineaţa programul după care se deschid listele de aşteptare pe platforma de vaccinare. De asemenea, specialiştii CNCAV au făcut un video cu modalitatea de înscriere pe listele de aşteptare.

Programul după care se deschid listele de aşteptare pe platforma de vaccinare

Potrivit CNCAV, între orele 9.00 şi 11.00 se vor deschide listele de aşteptare pentru centrele de vaccinare din judeţele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa şi Covasna, iar între orele 11.00 şi 13.00 cele din judeţele Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt şi Prahova.

De asemenea, între orele 13.00-15.00 se vor deschide listele de aşteptare pentru centrele de vaccinare din judeţele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

A fost lansat şi un ghid video cu modalitatea de înscriere pe listele de aşteptare şi de programare la vaccinare prin platforma informatică dezvoltată de STS.

CNCAV precizează că pot exista perioade de mentenanţă în vederea optimizării aplicaţiei, iar în aceste perioade este posibil ca aplicaţia să funcţioneze cu întârzieri.

Listele de aşteptare pentru programarea la vaccinarea împotriva Covid-19 au fost operaţionalizate de luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
platformă,
vaccinare,
program

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.