Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Vreme rece până la mijlocul lunii martie, apoi normală

Autor: Laura Buciu Postat la 09 martie 2021 142 afişări

Temperaturile cunosc o uşoară abatere de la normal şi va fi destul de rece săptămâna aceasta, apoi vremea devine normală pentru această perioadă. Şi precipitaţiile se vor încadra în limitele cunoscute acestei perioade de primăvară.

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Vreme rece până la mijlocul lunii martie, apoi normală

8 - 15 Martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sudice, dar şi în general deficitar în nord-est, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

15 - 22 Martie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zona Carpaţilor Meridionali.

22 - 29 Martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

29 Martie - 5 Aprilie

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoză,
vreme,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.