Prognoza pe patru săptămâni

Autor: Cosmin Pirv Postat la 22 martie 2022 83 afişări

Temperaturile medii vor fi mai mari decât cele normale pentru această perioadă, se arată în prognoza pe patru săptămâni publicată marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Prognoza pe patru săptămâni

Săptămâna 21.03.2022 – 28.03.2022

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate în nord-estul teritoriului, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toată ţara, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 28.03.2022 – 04.04.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval în regiunile nord-vestice, dar mai ridicate în restul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice şi nord vestice, dar şi deficitar în cele sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 04.04.2022 – 11.04.2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în toată ţara.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor avea o tendinţă deficitară în regiunile sudice şi estice, dar şi excedentară în cele nord-vestice, iar în rest vor fi în general

apropiate de cele normale.

Săptămâna 11.04.2022 – 18.04.2022

Valorile termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vreme,
prognoză,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.