Prognoza meteo: Se răcoreşte vremea şi vin furtunile

Postat la 15 iulie 2012 11 afişări

Din după-amiaza zilei de duminică şi până luni seara, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în majoritatea regiunilor şi se va manifesta prin intensificări ale vântului, care trecător vor lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice şi pe arii restrânse căderi de grindină, informează Administraţia Naţională pentru Meteorologie.

Vor fi şi averse, izolat torenţiale, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20-30 l/mp, în special în Moldova şi zona montană.

În cursul zilei de luni, vremea se va răcori în toată ţara şi doar izolat în sudul extrem se vor mai atinge la amiază valori de 35-36 de grade.

Avertizarea de caniculă şi disconfort termic accentuat din data de 13 iulie îşi menţine valabilitatea pentru duminică, 15 iulie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
prognoza,
avertizare,
canicula,
ANM,
furtuni,
ploi,
grindina
/actualitate/prognoza-meteo-se-racoreste-vremea-si-vin-furtunile-9866158
9866158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.