PROGNOZA METEO pentru week-end. Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară

Postat la 15 februarie 2013 14 afişări

Vremea se va încălzi uşor în următoarea perioadă, valorile termice fiind mai ridicate decât cele obişnuite în a doua decadă a lunii februarie în majoritatea zonelor, exceptând estul şi sud-estul, unde se vor situa sub mediile climatologice.

Temperaturile maxime vor fi de la -4...-3 grade în nordul Moldovei până la 9...10 grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -8 şi 2 grade. Ca aspect, va fi o vreme în general închisă. Pe arii restrânse vor cădea precipitaţii slabe, mixte în sud şi în sud-vest şi predominant ninsori la munte, iar în restul teritoriului doar izolat vor fi burniţe sau fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat. Vor fi condiţii de ceaţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
vreme,
Bucureşti
/actualitate/prognoza-meteo-pentru-week-end-cum-va-fi-vremea-in-bucuresti-si-in-tara-10564460
10564460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.