PROGNOZA METEO pentru fiecare regiune a ţării, până pe 15 septembrie

Postat la 02 septembrie 2013 125 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 2 - 15 septembrie, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

PROGNOZA METEO pentru fiecare regiune a ţării, până pe 15 septembrie

 Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

BANAT

În prima săptămână regimul termic diurn va marca o creştere uşoară şi treptată, de la valori medii de 21 de grade, în prima zi, până la 26 de grade, pe 6 şi 7 septembrie. A doua săptămână va fi caracterizată de temperaturi maxime constante, în jurul a 26 de grade Celsius. Minimele termice vor fi cuprinse în medie între 10 şi 13 grade, iar în ultimele nopţi se vor apropia de 14 grade.

Averse slabe se vor semnala în zilele de 3 şi 10 septembrie, iar în rest probabilitatea de ploaie va fi extrem de redusă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/prognoza-meteo-pentru-fiecare-regiune-a-tarii-pana-pe-15-septembrie-11286849
11286849
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.