PROGNOZA METEO până pe 13 ianuarie: Cum va fi vremea în primele două săptămâni din 2013

Postat la 04 ianuarie 2013 17 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 31 decembrie 2012 - 13 ianuarie 2013, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

BANAT

În intervalul 31 decembrie - 06 ianuarie, temperatura aerului va avea o tendinţă de creştere, apoi începând din 07 ianuarie vremea va intra într-un proces de răcire uşoară. Valorile medii ale temperaturilor minime se vor situa sub nivelul de îngheţ, cu excepţia perioadei 05 - 07 ianuarie când acestea vor fi uşor pozitive.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
vreme,
Reading
/actualitate/prognoza-meteo-pana-pe-13-ianuarie-cum-va-fi-vremea-in-primele-doua-saptamani-din-2013-10427221
10427221
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.