Prognoza meteo în următoarele patru săptămâni

Autor: Andreea Tobias Postat la 29 septembrie 2020 242 afişări

Temperaturile în următoarele patru săptămâni vor fi mai mari decât cele normale. Va ploua mult, cu excepţia sudului ţării.

Prognoza meteo în următoarele patru săptămâni

Potrivit prognozei meteo pe următoarele patru săptămâni, în săptămâna 28 septembrie – 5 octombrie, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării. Excepţie va face extremitatea de sud a ţării, unde cantităţile de precipitaţii vor fi uşor deficitare.

Săptămâna 5 – 12 octombrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-estice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile nordice şi la munte. Excepţie vor face regiunile din sudul extrem al teritoriului, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cele normal pentru acest interval.

Săptămâna 12 – 19 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi uşor excedentar în jumătatea de nord a ţării, precum şi local în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 19 – 26 octombrie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoza meteo,
temperaturi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.