PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică în ţară şi în Bucureşti

Postat la 11 ianuarie 2013 15 afişări

Vremea se va răci în intervalul următor, valorile termice apropiindu-se de mediile climatologice ale acestei perioade. Cerul va fi mai mult noros în regiunile sud-estice, unde cu precădere în cursul zilei, vor cădea precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare în cea mai mare parte a Munteniei, local în Oltenia şi Dobrogea, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor marca o scădere faţă de intervalul anterior. În unele regiuni, în prima parte a intervalului vor fi înnorări temporare, apoi nebulozitatea se va accentua, iar ninsorile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în sudul Banatului, sud-vestul Olteniei şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 grade în estul Transilvaniei şi 4 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa între -15 şi -5 grade, mai ridicate pe litoral, dar şi mai scăzute în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei, spre -18 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
vreme,
Bucuresti
/actualitate/prognoza-meteo-cum-va-fi-vremea-sambata-si-duminica-in-tara-si-in-bucuresti-10453794
10453794
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.