Prognoza meteo: Cum va fi vremea miercuri şi joi

Postat la 25 octombrie 2011 11 afişări

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil la senin în nord şi centru şi va avea înnorări temporare în restul ţării, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade, iar cele minime între -3 şi 7 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -7...-8 grade. Cu totul izolat vor fi condiţii de ceaţă.

La Bucureşti, cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla moderat. Temperatura aerului va avea valori mai scăzute decât cele normale la această dată, cu o maximă de 12...13 grade şi o minimă de 0...2 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Prognoza,
meteo,
vremea
/actualitate/prognoza-meteo-cum-va-fi-vremea-miercuri-si-joi-8901165
8901165
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.