Profitul Yahoo a crescut cu 36% în primul trimestru, dar estimările companiei au dezamăgit piaţa

Postat la 18 aprilie 2013 22 afişări

Profitul Yahoo a crescut cu 36% în primul trimestru, la 390,2 milioane de dolari, însă compania a raportat scăderea veniturilor din spoturi publicitate afişate pe site-uri şi a prezentat o prognoză de vânzări sub estimările analiştilor pentru următoarele trei luni.

Profitul Yahoo a crescut cu 36% în primul trimestru, dar estimările companiei au dezamăgit piaţa

 Veniturile companiei au scăzut cu 6% în primul trimestru raportat la perioada corespunzătoare a anului trecut, de la 1,22 miliarde de dolari la 1,14 miliarde de dolari, se arată într-un comunicat prezentat de Yahoo.

Totodată, profitul net după plata intereselor minoritare a avansat de la 286,3 milioane de dolari la 390,2 milioane de dolari.

Acţiunile Yahoo au scăzut cu peste 5% la New York în sesiunea de tranzacţii electronice, înainte de deschiderea şedinţei bursiere de miercuri.

Compania estimează venituri de 1,09 miliarde de dolari pentru trimestrul al doilea. Media estimărilor analiştilor indică încasări de 1,11 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/profitul-yahoo-a-crescut-cu-36-in-primul-trimestru-dar-estimarile-companiei-au-dezamagit-piata-10762058
10762058
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.