Profitul şi veniturile Apple, la niveluri record. Vânzările iPhone şi iPad s-au dublat în ultimele 3 luni din 2011

Postat la 25 ianuarie 2012 12 afişări

Profitul net al Apple a crescut de peste două ori în primul trimestru al anului financiar 2012, încheiat la sfârşitul lunii decembrie, la nivelul record de 13,06 miliarde de dolari, susţinut de vânzările solide de iPhone şi iPad, care au generat venituri record de 46.33 miliarde de dolari.

Veniturile companiei au urcat cu 73% faţă de aceeaşi perioadă din 2010, potrivit raportului financiar al Apple.

Rezultatele Apple au depăşit din nou aşteptările analiştilor, după ce în ultimul trimestru al anului financiar 2011 s-au situat sub estimări, o situaţie rară pentru cea mai valoroasă companie din industria IT.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
iPhone,
iPad
/actualitate/profitul-si-veniturile-apple-la-niveluri-record-vanzarile-iphone-si-ipad-s-au-dublat-in-ultimele-3-luni-din-2011-9175067
9175067
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.