Profitul Samsung a crescut cu 76% în trimestrul patru

Postat la 25 ianuarie 2013 13 afişări

Profitul net al Samsung Electronics a crescut cu 76% în trimestrul patru din 2012, la 6,55 miliarde de dolari, însă compania a avertizat că rezultatele operaţionale din acest an ar putea fi afectate cu cel puţin 2,8 miliarde de dolari de aprecierea wonului sud-coreean.

Cel mai mare producător de telefoane mobile, televizoare şi cipuri de memorie a înregistrat vânzări de 52,2 miliarde de dolari în ultimele trei luni ale anului trecut, în urcare cu 18% faţă de nivelul din perioada corespunzătoare a lui 2011, potrivit raportului financiar prezentat vineri.

Evoluţia nefavorabilă a cursului de schimb valutar a afectat profitul obţinut de Samsung din vânzările de smartphone-uri în China şi Brazilia, deşi compania a reuşit să-şi consolideze poziţia de lider de piaţă la nivel mondial.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Profit,
Samsung,
crestere
/actualitate/profitul-samsung-a-crescut-cu-76-in-trimestrul-patru-10521889
10521889
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.