Profitul Morgan Stanley din T1 scade la jumatate, din cauza "slabiciunilor" de pe piata obligatiunilor

Postat la 21 aprilie 2011 17 afişări

Morgan Stanley, una dintre cele mai importante banci de investitii de pe Wall Street, a obtinut in primele trei luni ale anului doar jumatate din profitul inregistrat in aceeasi perioada din 2010, din cauza scaderii veniturilor incasate din tranzactiile cu obligatiuni, scrie Reuters.

Profitul net al bancii Morgan Stanley din primul trimestru a fost de 736 de milioane de dolari, de la 1,41 miliarde de dolari in aceeasi perioada a anului trecut.

Veniturile Morgan Stanley din intermedierea ofertelor de obligatiuni a scazut in intervalul mentionat cu 35%, la 1,77 miliarde. Banca sustine ca declinul este cauzat de o "slabiciune" in produsele de creditare.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Morgan Stanley,
obligatiunilor,
profit
/actualitate/profitul-morgan-stanley-din-t1-scade-la-jumatate-din-cauza-slabiciunilor-de-pe-piata-obligatiunilor-8180615
8180615
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.