Profitul Apple s-a dublat în primele trei luni ale anului. Creşterea, cu 20% peste estimările analiştilor

Postat la 25 aprilie 2012 13 afişări

Profitul net al Apple a urcat de aproape două ori în primele trei luni ale acestui an, la 11,6 miliarde de dolari, depăşind semnificativ aşteptările analiştilor de pe Wall Street, datorită creşterii puternice a vânzărilor iPhone, în special în China.

Temerile că Apple nu va putea menţine ritmul de creştere a vânzărilor iPhone au provocat în ultimele două săptămâni deprecierea acţiunilor companiei cu 13%.

Titlurile companiei au revenit însă puternic marţi seara la New York, urcând cu 7% după prezentarea rezultatelor.

Veniturile Apple au crescut cu 58% în primele trei luni din an, al doilea trimestru al anului fiscal 2011-2012, la 39,18 miliarde de dolari.

Profitul net al gigantului american a depăşit cu peste 20% media estimărilor analiştilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
analişti,
profit
/actualitate/profitul-apple-s-a-dublat-in-primele-trei-luni-ale-anului-cresterea-cu-20-peste-estimarile-analistilor-9571498
9571498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.