Profi speră să treacă în faţă Lidl la numărul de magazine

Autor: Dana Ciriperu Postat la 14 martie 2013 48 afişări

Reţeaua de magazine Profi, controlată de fondul de investiţii Enterprise Investors, a primit ieri undă verde de la Concurenţă pentru preluarea a şase magazine din Cluj operate de Alimrom Trading.

Profi speră să treacă în faţă Lidl la numărul de magazine

Reţeaua de magazine Profi, controlată de fondul de investiţii Enterprise Investors, a primit ieri undă verde de la Concurenţă pentru preluarea a şase magazine din Cluj operate de Alimrom Trading. Tot ieri compania a deschis un magazin în Bucureşti şi a ajuns astfel la 156 de unităţi. Obiectivul Profi, anunţat de Pawel Musial, directorul general al companiei, este de a ajunge din aprilie „a doua mare reţea de retail modern din România“. Poziţia este ocupată în prezent de Lidl, lider fiind Mega Image.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Profi,
Lidl,
magazine,
bucuresti
/actualitate/profi-spera-sa-treaca-in-fata-lidl-la-numarul-de-magazine-10667282
10667282
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.