Profi: depasim 100 de magazine anul acesta

Autor: Ioana Mihai Postat la 07 aprilie 2011 44 afişări

Reteaua de magazine de discount Profi a ajuns la 86 de spatii, ultimul deschis (7 aprilie) fiind amplasat in Capitala, unde reteaua mai are alte 11 spatii. Noul magazin are o suprafata totala de 800 mp, din care pentru vanzare sunt dedicati 506 mp.

"Ne continuam programul alert de extindere a retelei. In acest an, vom depasi numarul de 100 de magazine", declara Pawel Musial, director general Profi Rom Food.Profi, dezvoltata pe piata locala de aceasi investitori care detin reteaua de hipermarketuri Cora, a fost preluata anul trecut de fondul de investitii Enterprise Investors care a operat sin trecut si reteaua Artima, vanduta ulterior catre Carrefour Romania.

Pe piata de discount mai sunt prezente in Romania retelele Plus (preluata anul acesta de Lidl), Penny si MiniMax Discount (preluata recent de Mercadia, operatorul Mic.ro, reteaua de magazine de proximitate dezvoltata de omul de afaceri Dinu Patriciu).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Profi,
magazine,
discount
/actualitate/profi-depasim-100-de-magazine-anul-acesta-8137809
8137809
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.