Profi a primit avizul Consiliului Concurenţei pentru preluarea a şase magazine din Cluj

Autor: Mădălina Dediu Panaete Postat la 14 martie 2013 26 afişări

Lanţul de supermarketuri Profi, controlat de fondul de investiţii Enterprise Investors, a primit avizul Consiliului Concurenţei pentru a prelua şase magazine ale companiei Alimrom din Cluj.

Lanţul de supermarketuri Profi, controlat de fondul de investiţii Enterprise Investors, a primit avizul Consiliului Concurenţei pentru a prelua şase magazine ale companiei Alimrom din Cluj. Profi, care a alocat pentru acest an un buget de 18 milioane de euro pentru extinderea reţelei, nu este la singura achiziţie de acest fel, retailerul a mai preluat şi reţeaua sibiană Alcomsib în urmă cu aproximativ un an. Profi are în prezent aproximativ 155 de magazine, iar conducerea reţelei a anunţat că va continua expansiunea. Compania Alimrom din Cluj, care este controlată de Corbeanu Crina Ioana şi de Mureşan Cristian Paul, a avut afaceri de 29,6 milioane de lei în 2011(ultimele date disponibile).

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Profi,
Consiliul Concurentei,
/actualitate/profi-a-primit-avizul-consiliului-concurentei-pentru-preluarea-a-sase-magazine-din-cluj-10667668
10667668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.