Profi a preluat o reţea locală din Cluj. Dosarul e pe masa Consiliului Concurenţei

Autor: Cristina Roşca Postat la 17 ianuarie 2013 15 afişări

Retailerul Profi, controlat de fondul de investiţii Enterprise Investors, a preluat lanţul de şase magazine al companiei clujene Alimrom. Dosarul se află acum pe masa Consiliului Concurenţei.

Profi a preluat o reţea locală din Cluj. Dosarul e pe masa Consiliului Concurenţei

Retailerul Profi, controlat de fondul de investiţii Enterprise Investors, a preluat lanţul de şase magazine al companiei clujene Alimrom. Dosarul se află acum pe masa Consiliului Concurenţei. Cele şase magazine poartă fiecare un alt nume, respectiv Alina, Ioana, Crina, Mercur, Viorica, Mega Cj. Alimrom mai deţine potrivit site-ului propriu şi un restaurant şi o pensiune. Compania a obţinut în 2011 afaceri de 29 de milioane de lei, acesta fiind ultimul an pentru care există informaţii financiare. Profi, care deţine pe piaţa locală 150 de magazine, a mai preluat în urmă cu circa un an un alt lanţ de magazine, Alcomsib din Sibiu. Lanţul de supermarketuri a avut în 2011 venituri de 220 mil. euro şi pentru acest an oficialii companiei au anunţat un avans al businessului similar celui din 2011. În acest context businessul Profi a depăşit 300 mil. euro în 2012.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
profi,
preluare,
cluj,
supermarketuri
/actualitate/profi-a-preluat-o-retea-locala-din-cluj-dosarul-e-pe-masa-consiliului-concurentei-10480121
10480121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.