Profesor la Harvard: Antreprenoriatul înseamnă 99% execuţie. Ideile sunt relativ ieftine

Postat la 03 mai 2012 15 afişări

Preda la Harvard Business School de şapte ani şi spune despre a doua universitate elitistă a lumii (potrivit unui top realizat de The Times Higher Education în 2011) ca pentru el înseamnă cercetare, discuţii interesante la cafea, consiliere şi călătorii în diverse colţuri ale mapamondului. În ultimele trei veri, Peter Coles a fost mentor şi în programul Romania Business Summer Schools, unde le-a vorbit antreprenorilor români despre negocierea în afaceri.

Preda la Harvard din 2005, iar în mai va ţine un curs de negociere în afaceri şi în România, în cadrul unui program desfăşurat în parteneriat cu Fundaţia Post-Privatizare (FPP).

"Ceea ce mă impresionează de fiecare dată este dorinţa tinerilor de a se bucura de succes", spune el. Crede că metodele de predare şi învăţare folosite în America sunt total diferite de cele de aici, motiv pentru care românii sunt atât de entuziasmaţi de cursurile de antreprenoriat predate de cei de peste Ocean.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Profesor,
Harvard,
Antreprenoriat,
Idei
/actualitate/profesor-la-harvard-antreprenoriatul-inseamna-99-executie-ideile-sunt-relativ-ieftine-9589902
9589902
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.