Producătorul de ţigarete JTI are un nou director general

Postat la 14 ianuarie 2013 28 afişări

Producătorul de ţigarete JTI are un nou director general pentru România, Moldova şi Bulgaria, Charlie Cunningham-Reid, care l-a înlocuit pe Neil Coupland, a anunţat luni compania.

Coupland va prelua funcţia de general manager în Polonia.

Charlie Cunningham-Reid are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul comercial şi în marketing, dintre care 11 ani in industria tutunului. El s-a alăturat JTI în 2001, ocupând diverse poziţii la sediul central din Geneva. În România a venit în 2012, ca vice president, head of C&TM (Consumer & Trade Marketing), anterior ocupând poziţia de General Manager al JTI Bulgaria.

"Vom continua să investim în afacerea de pe piaţa locală, în brandurile noastre şi în oameni", a declarat, într-un comunicat, Cunningham-Reid.

JTI a investit de la lansarea pe piaţa românească, în 1993, peste 100 milioane de euro, şi exportă în prezent în peste 45 de ţări. Anul trecut, JTI Romania a finalizat o investiţie de peste 25 de milioane de euro în capacităţile de producţie, care a generat peste 125 de noi locuri de muncă. Compania are în prezent peste 1.000 de angajaţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Producător,
ţigarete,
JTI
/actualitate/producatorul-de-tigarete-jti-are-un-nou-director-general-10463051
10463051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.