Producătorii de vin: Cererea va exploda săptămâna aceasta

Postat la 10 decembrie 2012 58 afişări

Producătorii de vin au intrat în cea mai bună perioadă a vânzărilor, când realizează 20-25% din afacerile întregului an, iar spre deosebire de sezonul anterior, există o cerere mare pentru produse scumpe.

"Estimăm o explozie a cererii şi a cumpărăturilor, ca în fiecare an, după data de 12 decembrie. Mulţi clienţi aş­teaptă să intre în vacanţă sau aşteaptă ofertele comercianţilor", au spus reprezentanţii Cramele Recaş, unul dintre principalii producători de vin de pe piaţa locală. Companiile din industria vinului se aşteaptă ca în acest an vânzările să fie peste cele înregistrate în perioada Crăciunului 2011, pe fondul vânzărilor de vinuri premium. "În această perioadă sunt două tendinţe majore: creşterea consumului de vinuri premium şi superpremium, stimulată în special de creşterea segmentului de cadouri şi cea de promoţii care atrage în special consumatorii ocazionali", a spus Daniel Negrescu, brand manager al Murfatlar. Pe de altă parte, magazinele de vinuri de lux vând în această perioadă vinuri care ajung şi la 4.000 de euro.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vinuri,
sarbatori,
comert,
consum
/actualitate/producatorii-de-vin-cererea-va-exploda-saptamana-aceasta-10381444
10381444
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.