Procesul AEG - familia Jackson: Ce a declarat mama lui Michael Jackson în timpul audierii

Postat la 20 iulie 2013 50 afişări

Katherine Jackson a depus mărturie vineri, la trei luni după începerea acestui proces iniţiat de familia Jackson împotriva companiei AEG, organizatoarea concertelor pe care Michael Jackson urma să le susţină la Londra, mama cântăreţului acuzând AEG că nu l-a ajutat pe fiul ei "bolnav".

Procesul AEG - familia Jackson: Ce a declarat mama lui Michael Jackson în timpul audierii

 Katherine Jackson, în vârstă de 83 de ani, s-a aflat vineri în faţa instanţei spunând că reprezentanţii companiei AEG, care organiza seria de 50 de concerte pe care megastarul urma să le susţină la Londra începând din iulie 2009, nu i-au acordat fiului său un tratament medical corespunzător atunci când acesta s-a îmbolnăvit, în timp ce pregătea turneul din Marea Britanie.

Potrivit nbcnews.com, a fost pentru prima dată când Katherine Jackson a depus mărturie în acest proces, spunând în faţa instanţei: "Fiul meu nu a fost un ciudat".

Katherine Jackson a făcut această afirmaţie după ce timp de 12 săptămâni a asistat în sala de judecată în timp ce mai multe persoane au fost audiate cu privire la decesul fiului său.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proces,
timp,
familie,
mama,
michael jackson
/actualitate/procesul-aeg-familia-jackson-ce-a-declarat-mama-lui-michael-jackson-in-timpul-audierii-11134468
11134468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.