Procesorul A7 din iPhone 5S va fi cu 31% mai rapid decât A6, arhitectura pe 64 de biţi nu este exclusă

Postat la 10 septembrie 2013 68 afişări

Telefoanele iPhone 5S şi iPhone 5C sunt aşteptate să-şi facă apariţia luna viitoare, însă, dacă am văzut deja mostre ale carcaselor şi componentelor interne ale acestora, platformele hardware sunt încă enigmatice. Zvonurile afirmă că iPhone 5C ar putea fi doar actualul iPhone 5 reîmpachetat într-o carcasă fabricată din plastic, iar vârful de gamă iPhone 5S a reuşit să-şi păstreze şi mai bine secretele.

Procesorul A7 din iPhone 5S va fi cu 31% mai rapid decât A6, arhitectura pe 64 de biţi nu este exclusă

Preţuri iPhone 5S în România. Cât va costa noul iPhone

 La fel ca toate generaţiile anterioare de telefoane Apple, viitorul iPhone 5S este aşteptat să debuteze cu un procesor nou, în cazul de faţă fiind vorba de modelul Apple A7. Conform unei surse din cadrul Fox News, viitorul procesor A7 va fi cu circa 31% mai rapid decât actualul model A6, o cifră care este ciudat de exactă şi ne face să credem că este una dintre datele pe care le vom vedea pe planşele de prezentare Apple pe 10 septembrie.

Acest salt de performanţă nu ne spune prea multe, însă, ţinând cont de modul în care Apple calculează performanţele sale, putem presupune că Apple A7 va fi tot un procesor dual-core. Sporul de performanţă ar putea fi adus, conform unei alte surse, de trecerea la arhitectura ARMv8, adică una pe 64 de biţi.

Cititi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/procesorul-a7-din-iphone-5s-va-fi-cu-31-mai-rapid-decat-a6-arhitectura-pe-64-de-biti-nu-este-exclusa-11309564
11309564
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.