Proba practică pentru obţinerea permisului auto, suspendată miercuri şi joi în Capitală, din cauza vremii

Postat la 25 ianuarie 2012 13 afişări

Proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere a fost suspendată miercuri şi joi, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat Prefectura Capitalei.

Decizia a fost luată de Prefectura Capitalei în baza prevederilor articolului 4 alineatul 4 din Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere. Întreruperea ar putea fi prelungită dacă se menţin condiţiile meteo nefavorabile, a precizat Prefectura Capitalei într-un comunicat de presă.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rutier,
proba practiva,
vreme,
suspendare,
examen
/actualitate/proba-practica-pentru-obtinerea-permisului-auto-suspendata-miercuri-si-joi-in-capitala-din-cauza-vremii-9175195
9175195
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.