Prizoniera religiei pentru un miliard de ani: Povestea femeii care a fost ţinută captivă 12 ani pe o navă de croazieră - FOTO

Postat la 01 decembrie 2011 48 afişări

O femeie susţine că a fost ţinută captivă timp de 12 ani pe un vas de croazieră ce aparţinea cultului din care făcea parte. Valeska Paris a declarat într-un interviu că a fost trimisă pe nava "Freewinds" la vârsta de 18 ani, unde a fost supusă în repetate rânduri la munci grele.

Femeia s-a născut într-o familie dedicată deplin Bisericii Scientologice. Originară din Elveţia, întrega familie s-a mutat în Marea Britanie când Valeska avea 6 ani, urmând ca la împlinirea vârstei de 14 ani să semneze un contract cu Biserica Scientologică în care declara pe propria răspundere că se leagă de organizaţie pentru "următorul miliard de ani", relatează dailymail.co.uk.

Valeska Paris susţine că a fost trimisă pe vasul de croazieră de către liderul Bisericii, David Miscavige, care dorea astfel să o împiedice pe mama ei să o retragă din organizaţie. Tinerei i-a fost interzis să aibă orice tip de legatură cu mama sa, pentru că adepţii bisericii susţineau că devenise un pericol pentru comunitatea lor. Mama ei a decis să părăsească Biserica, după ce soţul ei, care ar fi donat cultului întreaga avere de peste un milion de dolari, s-a sinucis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Prizoniera,
religie,
femeie
/actualitate/prizoniera-religiei-pentru-un-miliard-de-ani-povestea-femeii-care-a-fost-tinuta-captiva-12-ani-pe-o-nava-de-croaziera-foto-9022089
9022089
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.