PRIVATIZAREA OLTCHIM: Noi proteste la combinat. Ministrul Economiei şi şeful ANAF, la Guvern pentru a discuta cu Ponta

Postat la 01 octombrie 2012 46 afişări

Peste 500 de angajaţi ai combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea protestează din nou, luni, pe platoul din faţa pavilionului administrativ al unităţii, oamenii aşteptând "un răspuns negativ sau pozitiv în ceea ce priveşte privatizarea". Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, şi şeful Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Şerban Pop, au venit la sediul Guvernului luni dimineaţa, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre situaţia Oltchim.

Salariaţii solicită plata avansului pe luna august, fonduri pentru reluarea producţiei şi demisia preşedintelui sindicatului, Mihai Diculoiu, pe una dintre pancarte fiind scris "DICU-ROIU". Liderul protestatarilor, Corneliu Cernev, a declarat că oamenii aşteaptă un răspuns privind privatizarea, susţinând că este nevoie de bani pentru repornirea instalaţiilor. El a mai spus că managerul interimar al combinatului, Radu Olaru, este la Bucureşti "pentru deblocarea sumelor necesare avansului pe august".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oltchim,
privatizare,
economie,
anaf,
guvern
/actualitate/privatizarea-oltchim-noi-proteste-la-combinat-ministrul-economiei-si-seful-anaf-la-guvern-pentru-a-discuta-cu-ponta-10143358
10143358
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.