Prinţul Paul către Regele Mihai: În cei 50 de ani de comunism nu aţi făcut nimic pentru popor. Cum comentaţi?

Postat la 27 octombrie 2011 44 afişări

Prinţul Paul de România a postat pe site-ul personal o scrisoare pe care i-a trimis-o Regelui Mihai după discursul pe care Majestatea Sa l-a susţinut marţi în plenul Parlamentului.

În scrisoare, Prinţul Paul îi reproşează unchiului său că nu a făcut nimic pentru poporul român în perioada în care acesta s-a aflat sub conducere comunistă. Prezentăm conţinutul scrisorii Prinţului Paul către Regele Mihai:

"Dragă unchiule,

Asemeni multor români, doresc să vă transmit şi eu, cu ocazia împlinirii vârstei de 90 de ani, "La mulţi ani!", multă sănătate şi puterea de a accepta şi respecta o realitate exprimată astăzi chiar de către dumneavoastră.

Aţi folosit cuvinte mari şi frumoase, unele aşezate interesant, chiar poetic, altele cu tâlc, în nişte fraze care ar trebui să rămână în memoria acestui popor.

Însă, înainte de orice, din sumele anilor pe care v-aţi grăbit să-i socotiţi şi în care spuneţi că aţi servit naţiunea română, trebuie să scădem cei 50 de ani de comunism în care nu aţi făcut nimic pentru acest popor, în afară de a le transmite un "Crăciun Fericit" sau un "Paşte fericit!".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
regele mihai,
discurs,
parlament,
aniversare,
paul,
basescu
/actualitate/printul-paul-catre-regele-mihai-in-cei-50-de-ani-de-comunism-nu-ati-facut-nimic-pentru-popor-cum-comentati-8906360
8906360
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.