Prinţul Friso al Olandei a murit, din cauza rănilor suferite în timpul unui accident de schi

Postat la 12 august 2013 286 afişări

Prinţul Friso al Olandei, fratele regelui Willem-Alexander, a murit luni dimineaţă din cauza rănilor suferite în timpul unui accident de schi produs în Austria în 2012, a anunţat serviciul de presă al familiei regale, reamintind că acesta se afla într-o stare de "cunoştinţă minimală", potrivit AFP.

Prinţul Friso al Olandei a murit, din cauza rănilor suferite în timpul unui accident de schi

 "Majestatea sa regală anunţă cu regret faptul că alteţa sa regală prinţul Johan Friso Bernhard Christiaan David, prinţe de Orange-Nassau, Jonckheer van Amsberg a murit în această dimineaţă la vârsta de 44 de ani, în palatul Huis ten Bosch din Haga", se afirmă într-un comunicat emis de serviciul de presă al casei regale.

"Prinţul Friso a decedat în urma complicaţiilor apărute din cauza vătămărilor produse la nivelul creierului, provocate de lipsa oxigenului, în timpul accidentului de schi din 17 februarie 2012, de la Lech, în Austria", a precizat aceeaşi sursă.

Johan Friso, în vârstă de 44 de ani, un schior experimentat, a fost prins de o avalanşă pe 17 februarie, în timp ce schia în localitatea austriacă Lech, împreună cu un prieten de-al său, pe o pistă nemarcată, în condiţiile în care riscul de producere a avalanşelor era în acea perioadă extrem de mare (de nivel patru pe o scară de cinci trepte).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deces,
timp,
accident,
cauza,
schi,
olanda,
ranire,
regal,
anunt,
austria
/actualitate/printul-friso-al-olandei-a-murit-din-cauza-ranilor-suferite-in-timpul-unui-accident-de-schi-11248495
11248495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.