Principiile rectificarii bugetare, abordate la intalnirea dintre presedinte si reprezentantii FMI

Postat la 26 iulie 2011 43 afişări

Principiile rectificarii bugetare care urmeaza sa aiba loc in aceasta vara au fost abordate la intalnirea de luni dintre presedintele Basescu si reprezentantii misiunii comune de evaluare a FMI, CE si BM, punandu-se totodata accent pe nevoia de predictibilitate si transparenta in procedura bugetara.

"Misiunea de evaluare a Programului Economic al Romaniei a apreciat progresele facute de tara noastra si s-au discutat masurile care trebuie sa fie luate pentru continuarea consolidarii fiscale si accelerarea cresterii economice. In acest context, s-au abordat principiile rectificarii bugetare care urmeaza sa aiba loc in aceasta vara. S-a pus accent pe nevoia de predictibilitate si transparenta in procedura bugetara. Presedintele Romaniei a subliniat faptul ca sunt necesare masuri pentru indeplinirea programului de investitii publice al Romaniei, pentru cresterea gradului de utilizare a fondurilor de la Uniunea Europeana, precum si pentru reforme in sanatate si in intreprinderile de stat", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmi,
rectrificare,
buget,
intalnire,
FMI
/actualitate/principiile-rectificarii-bugetare-abordate-la-intalnirea-dintre-presedinte-si-reprezentantii-fmi-8524529
8524529
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.