Primul trailer al filmului "Hail, Caesar", o nouă comedie marca fraţii Coen - VIDEO

Postat la 09 octombrie 2015 375 afişări

 Noul film al fraţilor Coen ("No Country for Old Men", "The Big LebOwski", "Fargo" etc) se anunţă a fi o comedie foarte reuşită. Din clip, "Hail, Caesar" pare o combinaţie a altor două filme ale fraţilor, "Fargo" îmbinat cu "O, Brother where art thou". 

 

Acţiunea filmului are loc în anii '50, în perioada de aur a Hollywood-ului şi se concentrează pe povestea unui bărbat pe nume Eddie Mannix (Josh Brolin), a cărui slujbă este aceea de a se asigura că starurile de la Hollywood nu îşi prejudiciază imaginea din cauza abuzului de droguri, aventurilor ilicite sau a altor comportamente neacceptate. Lucrurile se complică când starul unei producţii este răpit, iar Mannix trebuie să găsească o soluţie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comedie,
marca,
trailer,
anunt,
reusita,
filme,
hollywood
/actualitate/primul-trailer-al-filmului-hail-caesar-o-noua-comedie-marca-fratii-coen-video-14819494
14819494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.