Primul oraş mare din România unde revine CARANTINA. Incidenţa a sărit de 4 la mia de locuitori

Autor: Andreea Tobias Postat la 22 septembrie 2021 342 afişări

Primul oraş mare din România unde revine CARANTINA. Incidenţa a sărit de 4 la mia de locuitori

Carantina de noapte se instituie în weekend la Timişoara, după ce incidenţa a sărit, pentru a treia zi consecutiv, de 4 la mia de locuitori.

Conform Prefecturii Timiş, Timişoara, oraşul Jimbolia şi Dudeştii Noi, Giulvăz, Dumbrăviţa, Ghiroda, Giroc, Pădureni, Sacoşu Turcesc şi Parţa au rata de infectare mai mare de 4 la mia de locuitori şi mai mică de 7,5 la mie.

Localităţile Bucovăţ şi Moraviţa au rata de infectare mai mare de 7,5 la mia de locuitori.

Miercuri, judeţul Timiş a anunţat aproape 400 de cazuri COVID noi.

Rata de infectare la Timişoara a ajuns la 4,49 la mie.

La o rată de infectare între 4 şi 6 la mie, circulaţia în afara locuinţei este interzisă în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică între orele 20.00 - 5.00, cu anumite excepţii.

Masca este obligatorie pe o rază de 25 de metri în jurul unor spaţii publice, precum pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spaţii comerciale sau spitale.

Magazinele por rămâne deschise, în weekend, între orele 5.00 - 18.00. În afara acestui interval este permisă doar livrarea la domiciliu.

Restaurantele şi cafenelele sunt deschise între orele 5.00 - 20.00 până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu certificat COVID.

Bazinele de înot şi sălile de fitness pot funcţiona până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului.

Nunţile şi botezurile sunt permise în interior pentru maxim 200 de persoane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timişoara,
carantină,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.