Primul gigant auto care renunta la motoarele cu combustie interna, in urmatorii doi ani. Cu ce le inlocuieste

Postat la 05 iulie 2017 308 afişări

Volvo Cars va oferi o gamă de cinci autovehicule electrice începând cu 2019, fiind ultimul producător care va încerca să atragă clienţii către modelele mai atractive alimentate cu baterii, scrie Bloomberg.

Primul gigant auto care renunta la motoarele cu combustie interna, in urmatorii doi ani. Cu ce le inlocuieste

Compania va oferi şi opţiuni hibride pe linia sa de produse, marcând "sfârşitul istoric al maşinilor care au numai un motor cu ardere internă".

 

Maşinile electrice vor intra în lupta pentru cumpărători într-o piaţă din ce în ce mai aglomerată: Tesla va începe să producă al treilea model de autovehicul electric în această săptămână, în timp ce mărcile germane Mercedes-Benz şi Audi şi producatorul britanic Jaguar Land Rover au prezentat prototipuri capabile să funcţioneze 400 de kilometri sau chiar mai mult cu o baterie complet încărcată.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.