Primii turişti care au plecat din ţară spre destinaţii estivale sunt pensionarii

Postat la 15 iunie 2020 226 afişări

Primii turişti care au plecat din ţară spre destinaţii estivale sunt pensionarii

Primii 150 de turişti, majoritatea pensionari, au plecat în vacanţa mult aşteptată spre Grecia şi Albania. Agentiile de turism si-au luat măsuri speciale de prevenire a infecţiei cu noul coronavirus

Nerabdatori să plece în vacanţă, turiştii nu se tem că riscă să se îmbolnavească. Sunt primii turişti care pleacă din ţară după pandemie

Elena Gligor are 72 de ani, toată viaţa a lucrat în învăţământ. Ea spune că îi plac vacanţele la mare, dar din cauza preţurilor piperate nu îşi permite să meargă pe litoralul românesc. Aşa că, Elena a ales Grecia. Femeia face parte din primul lot de 150 de turişti care pleacă în vacanţă după pandemie şi spune că această vacanţă a fost cea mai aşteptată din viaţa ei.

Turiştii au urcat în autocare doar după ce s-au dezinfectat şi le-a fost masurată temperatura. Pe toată durata călătoriei ei au fost obligaţi să poarte maşti. Masuri de siguranta au fost luate şi la destinaţie. Camerele vor fi dezinfectate la sosire de către reprezentantii agenţiilor de turism din Romania pentru a nu exista riscul răspandirii noului coronavirus.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turisti,
plecare,
pensionari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.