Primele victime ale protestelor violente din Grecia, dupa ce o banca a fost incendiata

Postat la 05 mai 2010 41 afişări

Trei persoane au murit in urma incendiului declansat la o sucursala din centrul Atenei a bancii Marfin, care a fost atacata cu cocteiluri Molotov de tineri cu cagule, a anuntat o sursa din cadrul politiei, citata de AFP.

Potrivit politiei, in banca se aflau in momentul incendierii aproximativ 20 de persoane, care erau in curs de evacuare. Un bilant anterior mentiona moartea a doua persoane.

Grecia este afectata de o noua greva generala, a treia incepand din februarie, cea de acum fiind organizata de marile sindicate, ca reactie la noile masuri de austeritate impuse de guvernul socialist in schimbul ajutorului Uniunii Europene si al Fondului Monetar International.

Cititi mai multe despre conflictele violente din Grecia pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Grecia,
proteste
/actualitate/primele-victime-ale-protestelor-violente-din-grecia-dupa-ce-o-banca-a-fost-incendiata-6092776
6092776
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.