Primele concluzii ale anchetei în cazul avionului Boeing 777 prăbuşit la San Francisco. MOMENTUL PRĂBUŞIRII - VIDEO

Postat la 08 iulie 2013 54 afişări

Avionul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines, care s-a prăbuşit sâmbătă pe aeroportul din San Francisco după o aterizare ratată, s-a apropiat de pistă cu o viteză cu mult inferioară celei normale, au anunţat duminică autorităţile americane.

Primele concluzii ale anchetei în cazul avionului Boeing 777 prăbuşit la San Francisco. MOMENTUL PRĂBUŞIRII - VIDEO

Preşedinta Agenţiei americane de securitate a transporturilor (NTSB), Deborah Hersman, a mai precizat în cadrul unei conferinţe de presă că pilotul a solicitat autorizaţia de a nu ateriza şi a lua din nou altitudine, cu aproape o secundă înainte de impact. De asemenea aceasta a menţionat că avionul se afla şi la o altitudine inferioară celei normale la aterizare, dar a precizat că "mai este mult până la încheierea anchetei".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primele-concluzii-ale-anchetei-in-cazul-avionului-boeing-777-prabusit-la-san-francisco-momentul-prabusirii-video-11108331
11108331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.