Primele B-Max vor fi livrate în România în luna septembrie

Postat la 06 martie 2012 43 afişări

Medelul B-Max, produs exclusiv la fabrica Ford de la Craiova, va ajunge în showroom-urile din România în luna iulie, însă comenzile vor fi onorate începând cu luna septembrie, a declarat marţi, la Geneva, Henrik Nenzen, preşedintele Companiei Naţionale Ford.

El a spus că două maşini din acest model, lansat marţi la Salonul Auto de la Geneva, vor fi prezentate în România pe 22 martie, dată la care va începe prelaurea comenzilor.

"B-Max va ajunge la sfârşitul lui iulie-august la distribuitori, iar livrările efective vor începe din septembrie", a precizat Nenzen.

El a mai spus că dealerii români işi vor adapta showroom-urile pentru prezentarea noului moldel, amenajând spaţii generoase pentru acest automobil.

Oficialul Ford a adăugat că peste 95% din producţia B-Max va fi destinată pieţelor externe.

Nenzen afirma la finele lunii ianuarie că B-Max va avea în România un preţ special, mai mic comparativ cu cel din ţările unde va fi exportat.

Conceptul modelului B-Max a fost prezentat în luna martie a anului trecut la Salonul Auto de la Geneva, iar în iunie Ford a început să fabrice la Craiova primele prototipuri.

Din aprilie 2010, cand au ieşit pe porţile uzinei din Craiova primele maşini produse de Ford în România şi până în luna octombrie a anului trecut, au fost asamblate 17.105 autoutilitare Transit Connect.

În toamna anului trecut, producţia utilitarei a fost mutată la fabrica Ford din Valencia, pentru a face loc noului B-Max şi unui al doilea model de clasă B, care va intra în producţie cel mai probabil din 2013.

Cititi mai multe articole de la Geneva pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
B-Max,
livrare,
România
/actualitate/primele-b-max-vor-fi-livrate-in-romania-in-luna-septembrie-9374602
9374602
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.