Primarul unui mare oraş din România a murit, după ce s-a infectat cu coronavirus

Autor: Andreea Tobias Postat la 12 octombrie 2020 182 afişări

Primarul unui mare oraş din România a murit, după ce s-a infectat cu coronavirus

Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, internat la Institutul Matei Balş din Bucureşti, a murit din cauza COVID-19.

„Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călăraşi în perioada 2012 - 2020, preşedinte al filialei PNL Călăraşi şi vicepreşedinte al PNL. Partidul Naţional Liberal transmite condoleanţe familiei îndoliate şi va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naţionale pentru toţi cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite PNL.

Surse politice declară că Daniel Drăgulin era internat la Institutul Matei Balş din Bucureşti, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Primarul avea 59 de ani şi comorbidităţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primar,
deces,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.