Primarul Sectorului 6 renunţă la o parte din maşinile Primăriei: Am nevoie de bani pentru investiţii

Autor: Petru Mazilu Postat la 27 noiembrie 2020 302 afişări

Primarul Sectorului 6 din Bucureşti, Ciprian Ciucu, a anunţat că va renunţa la jumătate dintre maşinile Primăriei. Edilul a spus că parcul auto are mari cheltuieli de întreţinere la care se va renunţa pentru a face investiţii.

Primarul Sectorului 6 renunţă la o parte din maşinile Primăriei: Am nevoie de bani pentru investiţii

Primarul Sectorului 6 din Bucureşti, Ciprian Ciucu, a anunţat că va renunţa la jumătate dintre maşinile Primăriei din cauza cheltuielilor mari de întreţinere a parcului auto. Ciucu a mai spus că foarte multe maşini sunt folosite doar de directori, în special automobilele de teren. Banii care vor fi economisiţi prin reducerea parcului auto vor fi folosiţi la investiţii.

„V-aţi întrebat vreodată câte maşini are o primărie de sector? Nu cred că v-aţi întrebat dar sunt sigur că vreţi să ştiţi (...) Dacă scot poliţia locală din schemă, mai mult de jumătare sunt pentru directorime. Foarte multe dustere şi alte 4x4 au fost cumpărate în ultimii patru ani. Vom reduce parcul auto, generator de costuri (şoferi, revizii, combustibil, parcări etc) la jumătate. Să nu vă pară rău, dar am nevoie de bani pentru investiţii. Investiţii în sector, investiţii pentru cetăţeni. Gata cu boieria pe bani publici. Aşa am văzut la Oradea”, scrie în mesajul postat pe Facebook de primarul Ciucu.

Parcul auto al Sectorului 6 are în total 40 de autoturisme şi 20 de autoutilitare. La Poliţia Locală a sectorului mai sunt 56 de autoturisme şi 5 autoutilitare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sector 6,
primar,
maşini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.