Primarul Londrei: Lasati Grecia sa dea faliment!

Postat la 20 iunie 2011 11 afişări

Boris Johnson, primarul Londrei, crede ca Grecia este vinovata de "exacerbarea" crizei financiare internationale si a spus ca aceasta ar trebui lasata sa se descurce singura.

Johnson le-a transmis ministrilor de Finante europeni ca Grecia ar trebui obligata sa paraseasca zona euro si lasata sa se descurce cu datoriile, drept "pedeapsa" a comportamentului sau "nesabuit". El a avertizat, de asemenea, ca Marea Britanie nu va contribui la o noua garantie, pentru a scoate aceasta tara din criza.

Ministrii de Finante din tarile zonei euro au decis, in noaptea de duminica spre luni, amanarea unei decizii finale privind achitarea transei de 12 miliarde de euro din imprumutul acordat Greciei. Oficialii europeni au aratat ca guvernul remaniat saptamana trecuta de Papandreou trebuie mai intai sa obtina votul de incredere al Parlamentului, apoi sa treaca legislatia necesara pentru noile masuri de austeritate si privatizari, pentru a primi transa.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Grecia,
faliment,
primar,
Londra
/actualitate/primarul-londrei-lasati-grecia-sa-dea-faliment-8362552
8362552
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.