Primarul comunei gorjene Farcasesti, retinut pentru o mita de 350.000 de euro

Postat la 03 martie 2011 13 afişări

Procurorii din cadrul Directia Nationala Anticoruptie l-au retinut, joi, pe primarul comunei gorjene Farcasesti, Constantin Parvulescu, pentru o mita de 350.00 de euro, pentru a atribui contracte de achizitie publica, informeaza DNA.

In perioada iunie 2000 - 2008, Parvulescu, in calitate de primar al comunei Farcasesti, judetul Gorj, a conditionat atribuirea preferentiala a unor contracte de achizitie publica firmelor administrate de doua persoane (denuntatoare in cauza), de primirea unui procentaj de 20 la suta din valoarea fiecarui contract de achizitie publica ce urma sa fie incheiat, precum si de primirea a unui procentaj de 20 la suta din valoarea platilor restante pentru lucrari executate anterior, plati pe care primaria Farcasesti le avea de facut in contul firmelor administrate de denuntatori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Farcasesti,
primar,
mita,
arestare
/actualitate/primarul-comunei-gorjene-farcasesti-retinut-pentru-o-mita-de-350-000-de-euro-8028296
8028296
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.