Primariile au blocat zeci de mii de conturi ale romanilor care nu si-au platit taxele locale

Postat la 17 septembrie 2010 13 afişări

"Este aproape imposibil sa nu gasim un datornic si sa nu recuperam datoriile de la el. Scapa doar cei care lucreaza fara carte de munca, n-au conturi bancare si nici proprietati", explica angajatii de la Taxe Locale.

Dupa 15 octombrie, cetatenii care nu si-au platit impozitul pe 2010 pentru case, terenuri si masini se pot trezi oricand cu portareii la usa. Primariile din cele sase sectoare ale Capitalei au inceput deja executarile silite pentru recuperarea restantelor inregistrate la plata amenzilor, taxelor si impozitelor. Numai in sectorul 4 al Capitalei, aproape 18.000 de cetateni s-au trezit cu conturile blocate. Situatia este similara si in celelalte sectoare ale Capitalei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
primarii,
conturi,
romani,
blocare,
taxe
/actualitate/primariile-au-blocat-zeci-de-mii-de-conturi-ale-romanilor-care-nu-si-au-platit-taxele-locale-7273494
7273494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.