Primarii fluiera a paguba cu bugetele goale. Fiscul a scos la licitatie autobuzele din Iasi si Targoviste

Postat la 24 mai 2010 31 afişări

In goana dupa bani, Fiscul a inceput sa execute silit autoritatile locale. Pentru recuperarea datoriilor la bugetul de stat, au fost scoase la licitatie autoturisme, autobuze, troleibuze, dar si motofierastraie si alte scule.

In incercarea de a mai acoperi datoriile autoritatilor locale catre bugetul statului, Fiscul a trecut la executarea silita a acestora. Numai anul trecut, bugetele locale au inregistrat un deficit de 2,33 miliarde de lei (554 milioane de euro), ceea ce reprezinta datoriile primariilor si consiliilor judetene atat catre stat cat si catre furnizori de utilitati sau firme private cu care au derulat contracte.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
executare,
autoritati,
autobuza,
Fisc,
buget
/actualitate/primarii-fluiera-a-paguba-cu-bugetele-goale-fiscul-a-scos-la-licitatie-autobuzele-din-iasi-si-targoviste-6159396
6159396
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.