Primăria Bucureşti: S&P a luat informaţiile de pe site-ul PMB, fiind insuficiente pentru un raport concludent

Postat la 21 martie 2012 20 afişări

Decizia de scădere a ratingului Municipiului Bucureşti de la "BB+" la "BB" a fost luată pe baza unor informaţii preluate de pe site-ul Primăriei, ca urmare a imposibilităţii încheierii unui nou contract de evaluare de rating între municipalitate şi agenţia Standard&Poor's, informează, miercuri, PMB.

Potrivit municipalităţii, agenţia de rating Standard&Poor's a informat Primăria Municipiului Bucureşti asupra deciziei de a scădea ratingul de credit al Capitalei şi de a retrage calificativul de rating din motive contractuale. Reprezentanţii Primăriei Capitalei au precizat, miercuri, pentru MEDIAFAX că reprezentanţii S&P nu au putut îndeplini condiţiile legale în vigoare privind achiziţiile publice pentru încheierea unui nou contract de evaluare din motive care ţin strict de agenţia de rating, procedura de achiziţie a serviciilor de rating fiind anulată în conformitate cu legislaţia română în vigoare privind achiziţiile publice.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
s&p,
bucuresti,
pmb,
raport
/actualitate/primaria-bucuresti-s-p-a-luat-informatiile-de-pe-site-ul-pmb-fiind-insuficiente-pentru-un-raport-concludent-9422248
9422248
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.