Primăria Bacău investeşte 11 mil. euro în reabilitarea infrastructurii urbane

Postat la 28 noiembrie 2012 44 afişări

Primăria Bacău va demara un program investiţional în valoare totală de circa 11 mil. euro, susţinut în principal din fonduri europene, ce prevede reabilitarea infrastructurii în zona centrală a municipiului. Perioada de implementare a programului este de 19 luni. Contractele de finanţare pentru aceste investiţii au fost semnate deja de muncipalitatea Bacău şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Unul dintre proiecte prevede reabilitarea şi modernizarea a peste 3,8 km de străzi (carosabil, trotuare, locuri de parcare), alveole pentru staţii de autobuz, dar şi pistă pentru biciclişti. Totodată, acest proiect prevede schimbarea conductei de apă potabilă şi reabilitarea celei de canalizare, montarea a 91 de stâlpi de iluminat stradal şi a 290 de corpuri de iluminat economice.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infrastructura,
bacau,
reabilitare,
drumuri
/actualitate/primaria-bacau-investeste-11-mil-euro-in-reabilitarea-infrastructurii-urbane-10355940
10355940
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.