Prima zi de carantină la Constanţa: 40 de amenzi şi sute de persoane controlate

Autor: Andreea Tobias Postat la 21 noiembrie 2020 78 afişări

Prima zi de carantină la Constanţa: 40 de amenzi şi sute de persoane controlate

40 de amenzi au dat poliţiştii după prima zi de carantină la Constanţa. Sute de persoane şi maşini au fost controlate.

Poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii locali constănţeni au făcut ample controale pentru a limita răspândirea infecţiei cu noul coronavirus.

În prima noapte de la instituirea măsurii de carantinare zonală, forţele de ordine au verificat 975 de persoane şi 820 de autovehicule.

Totodată, au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 11.250 lei.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Municipiul Constanţa a intrat în carantină de vineri seara, pentru două săptămâni, după ce incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit 9 la mia de locuitori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constanţa,
controale,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.