Prima vizită oficială a preşedintelui de la reîntoarcerea la Cotroceni: Traian Băsescu, la aniversarea a 120 de ani de la înfiinţarea Şantierului Naval Constanţa

Postat la 05 octombrie 2012 15 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, vineri, la Şantierul Naval Constanţa, unde participă la celebrarea a 120 de ani de la înfiinţarea şantierului şi a zece ani de la privatizarea acestuia, fiind prima apariţie publică oficială a acestuia de la reîntoarcerea la Cotroceni.

Băsescu a ajuns la Şantierul Naval Constanţa la ora 13.00, la ora transmiterii acestei ştiri având loc ceremonia. Întrebat de jurnalişti de când nu a mai fost la Şantierul Naval Constanţa, el a spus că de un an. Aceasta este prima apariţie publică oficială a preşedintelui de la reîntoarcerea acestuia la Cotroceni, în urma refendumului din 29 iulie. Şantierul Naval Constanţa celebrează 120 de ani de la înfiinţare şi zece ani de la privatizare.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
cotroceni,
politic,
vizita
/actualitate/prima-vizita-oficiala-a-presedintelui-de-la-reintoarcerea-la-cotroceni-traian-basescu-la-aniversarea-a-120-de-ani-de-la-infiintarea-santierului-naval-constanta-10164577
10164577
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.